Przejdź do głównego menu

Felicea Kredka Wielofunkcyjna

£4.49 GBP
£5.99 GBP
Podatek wliczony
Felicea Kredka Wielofunkcyjna - UK Irlandia JaniOrgani
Felicea Kredka Wielofunkcyjna - UK Irlandia JaniOrgani
Felicea Kredka Wielofunkcyjna - UK Irlandia JaniOrgani
Felicea Kredka Wielofunkcyjna - UK Irlandia JaniOrgani
Felicea Kredka Wielofunkcyjna - UK Irlandia JaniOrgani
Felicea Kredka Wielofunkcyjna - UK Irlandia JaniOrgani
Felicea Kredka Wielofunkcyjna - UK Irlandia JaniOrgani
Felicea Kredka Wielofunkcyjna - UK Irlandia JaniOrgani

Łatwa w użyciu wielofunkcyjna kredka do makijażu, świetnie sprawdzi się jako rozświetlacz, cień do powiek, bronzer, pomadka lub róż. Wypróbuj jej delikatną i przyjemna w aplikacji formułę. 

Przeznaczony do każdego rodzaju skóry.

Produkt wegański.

 

Dostępne kolory:

 

#151 champagne - chłodny, połyskujący, idealny do rozświetlania lub jako cień do powiek.

#152 lavender - subtelny fiolet sprawdzi się jako delikatna połyskująca szminka oraz róż lub cień do powiek.

#153 mokka - połyskujący bronz, zastąpi bronzer, ułatwi konturowanie podkreśli oko.

 

Waga 3g.
 


SPOSÓB UŻYCIA

Odpowiednia konsystencja kredki, jej trwałość oraz delikatna formuła zapewniają łatwą aplikację oraz wyrazistość wykonanego makijażu. Nakładamy kredkę na wybraną partię twarzy, dostosowujemy intensywność makijażu po przez nałożenie kilku warstw lub roztarcie kosmetyku.

 


    WŁAŚCIWOŚCI:

     Naturalna wielofunkcyjna kredka Felicea to uniwersalny kosmetyk, który sprawi, że wykonanie makijażu będzie jeszcze łatwiejsze. Kredki idealnie zastąpią bronzer, rozświetlacz, róż a także cienie do powiek czy pomadkę. Konturowanie twarzy okaże się bardzo proste. Kredka doskonale poradzi sobie z uwydatnieniem ust, rozświetli kącik oka, i podkreśli linię brwi.


    INGREDIENTS:

    • Ricinus Communis Seed Oil - Olej z nasion rącznika pospolitego (olej rycynowy)
    • Isostearyl Isostearate - Izostearynian Izostearylu
    • Hydrogenated Vegetable Oil - - Uwodorniony olej roślinny
    • Candelilla Cera -  - Wosk candelilla
    • Ozokerite - Ozokeryt
    • Copernicia Cerifera Cera- Wosk carnauba
    • Mica - Mika
    • Isocetyl Stearoyl Stearate - Stearynian stearoilowy oktylododecylu *EcoCert *Cosmos
    • Isopropyl Myristate - Mirystynian Izopropylu *EcoCert 
    • Tocopheryl Acetate - Witamina E
    • C.I. 77891 - Biały mineralny pigment
    • C.I. 77499 - Czarny mineralny pigment
    • C.I. 77492 - Żółty mineralny pigment
    • C.I. 77491 - Czerwony mineralny pigment

    Podziel się tym

    Twój koszyk

    Twój koszyk jest pusty.
    Kliknij tu, aby kontynuować zakupy.
    Dziękujemy za kontakt. Odezwiemy się najszybciej jak to będzie możliwe. Dziękujemy za subskrypcję. Dziękujemy! Powiadomimy Cię jak produkt wróci na stan. Dodano już maksymalną ilość produktów Dodano tylko 1 produkt do koszyka Jeszcze tylko [num_items] do dodania do koszyka